Zveme Vás 17. prosince na Vánoční cenu města Bakov nad Jizerou!

Po dvou letech pandemií vynucené pauzy se můžete opět těšit na taneční událost roku – oblíbenou Vánoční cenu města Bakov nad Jizerou. Přijďte se dopoledne podívat na šikovné tanečníky a tanečnice, nebo si sami zasoutěžte během slavnostního galavečeru. Jedno je jisté, takovou akci si nemůžete nechat ujít.

Soutěže ve sportovním společenském tanci pro všechny věkové kategorie!

Soutěže pro tanečníky ČSTS budou zahájeny v 9 hodin a budou pokračovat až do pozdního odpoledne. Soutěžit uvidíte dětské až dospělácké taneční páry téměř všech výkonnostních tříd, konkrétně E, D, C a B. Oficiální harmonogram pro soutěžící tanečníky naleznete na stránkách csts.cz. Prodej vstupenek na taneční soutěž bude probíhat přímo na místě, není tedy potřebná jejich rezervace. 

Vánoční cena 2019
Vánoční cena 2019

Slavnostní galavečer

Vrcholem události bude legendární galavečer SHOW DANCE, který proběhne od 19:30 hodin. Program bude bohatý. Připravili jsme pro Vás soutěže pro začínající dětské a mládežnické páry, ukázky klubových párů i připravených show. Prozradíme, že letos jedině pro vás vystoupí i čerství finalisté Mistrovství světa v Show Dance. Zkrátka, buďte u toho!

Specialitou večera bude i letos soutěž pro veřejnost v bakovském valčíku a možnost vyhrát keramický pohár města. I vy diváci dostanete několikrát v průběhu večera možnost si zatančit. Nebojte se přihlásit a vytancovat si hodnotné ceny.

Rezervace vstupenek na galavečer

Vstupenky na galavečer si můžete rezervovat v TK Rytmus, na adrese Školní 876, Bakov nad Jizerou, telefonicky nebo emailem.

Kontakt? Vít Domorád | vit. domorad@ppig.cz | 602 266 034

Jsme nesmírně vděční, že můžeme pokračovat v organizaci akce, která je pro nás srdcovou záležitostí. Jestli nás minulá covidová léta něco naučila, tak to, že ji nesmíme brát jako samozřejmost. Doufáme, že Vám letošní ročník vynahradí dvouleté čekání a že společně řádně oslavíme vánoční čas. Těšíme se na Vás!

Tým TK Rytmus

vanocni-cena-3.jpg