Známe termín E-Motionu 2023! #comeback

Prestižní mezinárodní festival společenských tanců se po roce vrací do Mladé Boleslavi v novém formátu. Pravou taneční atmosféru budete mít příležitost zažít pouze během JEDNOHO dne. Nezoufejte! Organizátoři udělali vše proto, aby vám jeden nabušený den přinesl stejné zážitky jako celý víkend. Čekají na vás TOP mezinárodní kategorie soutěží v obou stylech i slavnostní galavečer, na kterém vystoupí latinští mistři se svoji show.

E-Motion 22
E-Motion 22

Sobota, 27. května 2023

Zúčastněte se soutěžně i jako divák letošního zcela nového formátu oblíbeného tanečního festivalu E-Motion, který se uskuteční v sobotu 27. května 2023 v Mladé Boleslavi.

Festival nabídne mezinárodní WDSF soutěže v tancích latinskoamerických i standardních pro tři věkové kategorie: Junior II, Mládež a Dospělí. Závěr festivalu oslavíme slavnostním galavečerem, kde vám zatančí finalisté hlavní soutěže World Open ve standardních taních a také mistři světa, kteří přijedou předvést svoji nejnovější show. Veškeré další informace ohledně festivalu najdete na oficiálních webových stránkách Emotion Dance Festivalu.

V neděli 28. května 2023 mohou taneční páry pokračovat účastní na COOL DANCE Super taneční lize, která je pořádána na stejném místě.