Zbývá týden do největší taneční události v Mladé Boleslavi! #emotion

V sobotu 27. května se v prostorách ŠKODA Muzeum Mladá Boleslav uskuteční prestižní festival společenských tanců E-Motion. Jménem organizátorů z bakovského a mladoboleslavského tanečního klubu COOL DANCE zveme všechny taneční nadšence na největší událost tohoto roku. Přijďte se podívat, jak tančí mistři světa a povzbudit naše české reprezentanty včetně Víta Domoráda & Simony Tejcové v hlavní soutěži. Vstupenky v prodeji přímo na místě, pro Bakováky a Boleslaváky za zvýhodněnou cenu!

O FESTIVALU

E-Motion Dance Festival je prestižní mezinárodní taneční soutěž pořádaná v České republice, která navazuje na téměř dvacetiletou tradici Prague Open Dance Festivalu. Díky jedinečnému partnerství s firmou Škoda Auto navázaném v loňském roce se po covidové pauze mohl festival vrátit v nové moderní podobě, která si vyžádala změnu názvu na E-MOTION. Festival měl minulý rok svou „premiéru“ nejen díky novému názvu, ale historicky poprvé se také uskutečnil mimo hlavní město. Na prostory ŠKODA Muzeum Mladá Boleslav jsme získali pozitivní ohlasy od tanečníků a tanečnic z celého světa, proto i letos je pozveme právě tam.

Grafika soutěže
Grafika soutěže

 

 

PROGRAM

Letošní ročník bude odstartován soutěžemi nejmladších tanečníků v 9 hodin dopoledne. V závěru dne cca od 19 hodin proběhne slavnostní galavečer, kde se vám předvedou finalisté hlavní kategorie ve standardních tancích a latinští mistři, kteří program obohatí o svoji show. Prosíme všechny diváky o oděv přiměřený jakékoliv jiné kulturní akci. Vstupenky na festival budou dostupné přímo na místě. Navíc letos ve zvýhodněné ceně jedině pro Bakováky a Boleslaváky. 300 Kč včetně galavečeru zaplatí dospělí návštěvníci a 200 Kč děti, senioři a osoby s průkazem ZTP. Kdo by chtěl v taneční podívané pokračovat, může v neděli 28. května přijít fandit všem dětem z klubu Rytmus Bakov nad Jizerou a COOL DANCE na nejvyšší české taneční soutěži, Superlize COOL DANCE. Ta se uskuteční od ranních nedělních hodin na stejném místě.

Veškeré další informace ohledně festivalu jsou k dohledání na našich webových stránkách: www.emotion.cooldance.cz

BEZ VÁS TO NEPŮJDE

Každý sport potřebuje svoje publikum a u tanečního sportu to platí dvojnásob! Atmosféra festivalu byla vždycky hlavním důvodem PROČ organizovat, soutěžit a fandit. Doufáme, že i letos se nás sejde co nejvíce a společně se pobavíme, vykřičíme si hlasivky fanděním a užijeme si společnost těch nejlepších světových tanečníků.

Moc se na Vás těší tým E-MDF, TK Rytmus Bakov nad Jizerou & COOL DANCE ❤️