Ve dvou se to lépe táhne. Děkujeme našemu partnerovi městu Mladá Boleslav za veškerou podporu v roce 2022!

Blíží se závěr taneční sezóny roku 2022. Je to pro nás ideální příležitost ohlédnout se za úspěchy ve sportovním vzdělávání dětí a mládeže na Mladoboleslavsku, a zároveň poděkovat všem, co se na letošní výuce a organizaci programů pro děti podíleli.

Roztančili jsme děti a mládež!

MB
MB

Rok 2022 se pro nás nesl ve znamení nových začátků. Výuka našich volnočasových aktivit se díky podpoře Magistrátu města Mladá Boleslav mohla přesunout na Zdrcadlový sál Domu kultury Mladá Boleslav, místo s taneční tradici, kde své taneční začátky prožilo mnoho našich vyučujících. Pro děti jsme připravili dva kurzy: Taneční přípravku Mini Dance pro nejmenší a Dance 4 Kids pro pokročilejší tanečníky a tanečnice. Oba taneční kurzy se těšily velkým zájmem, a tak Kulturní dům rozeznívaly waltz, cha cha a polka dvakrát týdně. Děti se na kurzu naučily základům rytmiky, ale především se mohly vyběhat, vytančit a vyhrát. Vytvořily super kolektiv a šly do tance s velkým nadšením. A to i v případě tematických lekcí, na které si všichni připravili úžasné kostýmy!
Na pokročilejším kurzu už se opravdu profesionálně tancovalo. Kdo by byl řekl, že se děti za tak krátký čas naučí několika základním krokům, zatančí je do hudby a ještě v páru! Velký podíl na jejich píli mají samozřejmě naši lektoři a rodiče. Děti si v rámci kurzu vyzkoušely taneční soutěž nanečisto a rádi bychom je postupně vedli i k soutěžnímu sportovnímu společenskému tanci. Chceme, aby je tanec bavil a zároveň motivoval k dalšímu pohybovému vývoji. Velký dík patří vedení města MB a to nejen za podporu tanečních volnočasových kurzů, ale i za důvěru, jakou vkládají do našich dalších aktivit.

První taneční festival na Mladoboleslavku

E-MDF
E-MDF

Důvěra pro nás byla klíčová při organizaci E-Motion Dance Festivalu. Letošní ročník nejprestižnější taneční události roku se pod záštitou pana Daniela Marka mohl uspořádat právě v Mladé Boleslavi. Celé město tak dostalo jedinečnou příležitost zažít si událost typu StarDance na vlastní oči. S jediným rozdílem, že na parketu pozorovali skutečnou taneční špičku z celého světa. Mezi highligty prodlouženého víkendu můžeme s jistotou zařadit galavečer Night of Nine, na který se lístky vyprodaly už v předprodeji.
Festivalu se zúčastnily tisíce lidí z Mladé Boleslavi i okolí, a náš tým slavil velký úspěch. Máme velkou radost, že jsme lidi nadchli k tak krásnému sportu a snad i povzbudili k obnovení jejich tanečních aktivit. 

Taneční sezóna 2022 utekla jako voda my se už nemůžeme dočkat další, která doufáme bude neméně úspěšná. Ještě naposled velký dík vedení města Mladá Boleslav. Bez Vás by to nešlo!