Týden otevřených dveří!

Taneční škola a taneční klub COOL DANCE si ve spolupráci s taneční školou Arte Dance Písek a tanečním klubem Rytmus Bakov nad Jizerou připravili celý týden otevřených dveří pro všechny zájemce. Událost, kterou nesmíte zmeškat.

banner - Sál kotva
banner - Sál kotva

Chcete si vyzkoušet nezávazně tanec, ale nevíte kde? Máme pro Vás odpověď!

Taneční škola a taneční klub COOL DANCE si přesně pro Vás připravili celý týden otevřených dveří ve všech našich tanečních studiích!

Čeká na Vás tým zkušených lektorů, kteří se Vám budou celý týden věnovat na všech kurzech, které jsou k dispozici na našich webových stránkách. Pestrý repertoár kurzů pro všechny kategorie, ze kterého si určitě vyberete. Po celý týden můžete navštívit jakýkoliv kurz nezávazně a samozřejmě úplně zdarma!

Vybrat si můžete z našich tří tanečních studií nebo můžete samozřejmě navštívit všechny tři. Čekají na Vás moderní a plně vybavené taneční sály s bohatým výběrem tanečních kurzů. Naše tři pobočky sídli v Praze, Písku a v Bakově nad Jizerou u Mladé Boleslavi.

Nebojte se a přijďte si nezávazně vyzkoušet tento sport a objevte krásy tance.

Celý tento týden otevřených dveří se bude konat od 21.září do 27.září. Proto neváhejte a zavítejte do jednoho z předních tanečních klubů a taneční školy s bohatou historií u nás.

A na závěr, jak se říká, opakování matka moudrosti.

Co? Týden otevřených dveří – nezávazně a zdarma!

Kdy? 21.-27. září

Kde? Praha, Bakov nad Jizerou a Písek

Dejte nám vědět, že dorazíte skrze facebookovou událost.

 Těší se na Vás celý lektorský tým COOL DANCE!