Tady slova nestačí! Poděkování našim partnerům za E-Motion 2023.

Přestože čas běží závratným tempem a blíží se konec kalendářního roku, nemůžeme si odpustit, abychom se ještě jednou nepodělili o naše dojmy a vděčnost za další ročník E-MOTIONu, který se odehrál 27. května v prostorách ŠKODA Muzeum Mladá Boleslav.

E-MDF
E-MDF

Připravili jsme pro vás malé shrnutí, ačkoliv věříme, že vzpomínky jsou ve vás stále živé! Ročník 2023 opět překvapil novým formátem. Night of NINE vystřídal komornější galavečer s několika překvapeními včetně latinské show mistrů světa. Druhý den mezinárodní WDSF soutěže byl nahrazen špičkovou soutěží českého žebříčku. To proto, aby se všichni tanečníci z Mladé Boleslavi a Bakova nad Jizerou mohli doma náležitě předvést!

Celý víkend nabídl skvělou podívanou. Od ranních hodin jsme sledovali naše nejmladší tanečníky, kteří svým talentem a energií probudili celé publikum. A v mezinárodní konkurenci si vedli skvěle! Sobotní večer pak patřil slavnostnímu galavečeru, kde se diváci mohli nechat unést výkony finalistů v dospělých kategoriích. Nedělní soutěž přilákala desítky nejlepších českých párů. Bakovské a boleslavské rodiny přišly podpořit svoje děti, vnoučata, sourozence, partnery a burcovaly k neuvěřitelným výkonům. Kouzelná atmosféra, lidi bavící se uměním, co víc si jako taneční škola můžeme přát 🖤

Snad jen, aby takových tanečních akcí jen přibývalo. My splníme naši úlohu, ale i bez vás diváků to nepůjde. Roztančeme spolu celý rogion Mladá Boleslav! Těšíme se na vás ať už na našich kurzech, tak i na mezinárodních, či regionálních tanečních událostech.

Na závěr chceme vyjádřit vděčnost našim partnerům, bez jejichž podpory by pokračování taneční tradice nebylo možné. Generálním partnerem letošního ročníku je společnost ŠKODA AUTO. Velmi si ceníme možnosti uskutečnit akci v prostorách ŠKODA Muzeum a děkujeme za podporu při organizaci. Děkujeme městu Mladá Boleslav a speciálně náměstku primátora, panu Danieli Markovi. Dále děkujeme Nadačnímu fondu Škoda Auto za finanční podporu. Díky taktéž patří městu Bakov nad Jizerou, za podporu festivalu i našich veškerých dalších tanečních aktivit. Věříme, že budeme moci brzy opět přivítat taneční svět v Mladé Boleslavi a sdílet s ním naši lásku k tanci. Znovu děkujeme našim sponzorům, divákům, tanečníkům a všem, kteří přispěli k úspěchu E-Motion 2023.

S tanečními pozdravy se pro tento rok loučí tým E-Motion