Soutěžní tanec pro dívky – splňte si svůj sen bez partnera!

Taneční škola COOL DANCE od září nabídne dívkám novinku v podobě sportovního tanečního členství DanceSport, které je komplexně připraví na jejich první soutěž v kategoriích Sólo, Synchro, Duo nebo Formace.

Nový školní rok již téměř tradičně oslavíme uvedením zcela nového tanečního kurzu, tentokrát ušitého na míru našim talentovaným dívkám. Jeho cílem bude především profesionální soutěžní příprava, která zahrnuje vedené semináře až třikrát do týdne a vedený practice. Členství je primárně připraveno pro naše absolventky kurzů

ale rádi přivítáme i další zájemkyně s tanečními zkušenostmi a chutí si plnit svoje soutěžní sny. Všechny hodiny jsou přizpůsobené tak, aby se dívky mohly plně soustředit jen na sebe. Náplní seminářů bude jako v rámci párového sportovního tance ovládnutí složitějších variací a techniky latinskoamerických tanců, stejně tak si tanečnice vyzkouší základy tanců standardních. Dívky budou připraveny i co se týče sebevědomého soutěžního vystupování a taneční vizáže - vyzkouší si mj. základy líčení, česání i celkové prezentace na soutěži. Přidaným bonusem členství bude jistě skvělá atmosféra, a možnost seznámení se s vrstevnicemi se stejnou vášní.

"Kurz je koncipovaný tak, že když děvčata budou chtít jet na soutěž, budou vybavena sestavami, technikou, šatama, líčením, prostě vším."

Romana Motlová
Romana Motlová

Romana Motlová

Celou přípravou vás budou provázet zkušení lektoři, kteří za sebou mají nespočet úspěchů na domácím i mezinárodním poli. Hlavní lektorkou kurzu nebude nikdo jiný než úspěšná tanečnice Romana Motlová, která za svou taneční kariéru nasbírala nespočet finálových umístění na nejprestižnějších soutěžích světa včetně Blackpoolu, Sttutgartu  a Antwerp. Krom toho je několikanásobnou mistryní ČR v seniorské kategorií a několikanásobnou finalistkou mistrovství světa ve stejné kategorii. 

Latino Girls
Latino Girls

 

Možnost členství je nyní otevřená a první seminář se uskuteční již příští čtvrtek 21. záží 2023. Pro více informací o kurzu a registraci navštivte naše webové stránky, nebo se nás s případnými dotazy neváhejte kontaktovat na mailu praha@cooldance.cz. Jsme tu pro vás i osobně, přijďte na adresu školy a na vhodném kurzu se domluvíme přímo na místě.

Jsme nesmírně rádi, že máte zájem s námi tančit a patřit do naší #coolfamily. Těšíme se na společně strávené chvíle na tanečním parketu, stejně tak jako na vaše budoucí úspěchy, které s námi oslavíte. #cooldance #cooljede ❤️