Připravte se na svatební tanec

Svatební tanec je krásnou tradicí, kterou musí projít každí novomanželé. Máte obavy? Nebojte, přestože netančíte zrovna jako Fred Astair, i vy můžete mít svatební tanec, na který vy a Vaši hosté jen tak nezapomenou. Důležitá je příprava. Nejlépe s odborníky, kteří se věnují výuce tance a stavbou choreografií.

rose_petals_85(1)
rose_petals_85(1)

Klasika nebo humor?

Pokud jste zkušenější pár, který spolu už něco protančil, tak si můžete troufnout na klasický elegantní tanec jako je waltz nebo valčík. Odborníci Vám rádi pomůžou se sestavením choreografie na Vámi vybraný hudební motiv. A proč by to nemohla být zrovna vaše zamilovaná písnička? V dnešní době se kreativitě meze nekladou. Vyzkoušet můžete i jiné tance - pokud se Vám líbí smyslná latina, můžete vyzkoušet rumbu nebo salsu, pokud máte raději jazz, zkuste slowfox nebo quickstep. Nezapomeňte, skoro na jakoukoliv melodii se dá tančit!

Pro nás není žádný případ beznadějný, naši profesionální lektoři a tanečníci naleznou vždy to, co se k Vám hodí. I vy můžete mít krásný novomanželský tanec a dokonce i vtipný. Sestřihejte si hudbu na známé hudební motivy nebo vytvořte vtipnou scénku. I s tou Vám tanečníci mile rádi pomůžou a doladí detaily.

Vyberte si ty nejlepší v oboru

Vsaďte na jistotu a vyberte si taneční školu, která sdružuje nejlepší tanečníky v ČR a mistry ve svém oboru. V taneční škole COOL DANCE Vám dokáží nabídnout řešení na míru. Klasická příprava probíhá formou individuální výuky, kde lektorovi sdělíte Vaše představy a on se je na oplátku pokusí zrealizovat. Správný lektor vždy dokáže poradit a pochopit Vaše pocity. Choreografii vytvoří tak, abyste v ní vypadali co nejlépe. Pokud si nejste jistí Vaši představou, zkuste svatební rychlokurz.

Taneční zábava na Vaši oslavu

Pokud se Vám bude líbit taneční výuka ve škole, proč nenaučit něco i Vaše hosty na oslavě. Tanečníci za vámi rádi přijedou i na Vaši svatební oslavu a rychle svatebčany naučí základní kroky populárních plesových tanců dle Vašeho výběru. A o zábavu máte postaráno!

Ať už si vyberete jakoukoliv variantu, klíč k úspěchu spočívá v pravidelné přípravě. Jen si představte, na kolik věcí budete muset ve svatební den myslet, pokud Vám svatební tanec připraví odborník a vy ho pilně natrénujete, budete mít o jednu starost míň.