Otevíráme nové taneční studio COOL DANCE v OD Kotva!

Od září 2020 se můžete těšit na nově zrekonstruované taneční studio COOL DANCE, kde naleznete plně vybavené dva taneční sály. Najdete nás ve 4. patře luxusního obchodního domu KOTVA.

Nové taneční studio COOL DANCE v OD KOtva
Nové taneční studio COOL DANCE v OD KOtva

 

Taneční škola a taneční sportovní klub COOL DANCE s radostí oznamuje, že od nové taneční sezóny - září 2020 - otevírá nově zrekonstruované a moderně vybavené taneční studio. Těšit se můžete na 2 nové taneční sály, které se nachází ve 4. patře OD Kotva na adrese nám. Republiky 656/8, 110 00 Staré Město. Slavnostní otevření proběhne 4. září.

Kromě dvou opravdu rozlehlých tanečních sálů se v prostorách nachází dámské a panské šatny se sprchou a WC. Občerstvit se budete moci v naší taneční kavárně spojené s recepcí. Součástí nově vybudovaného studia bude i wellness a solná jeskyně. 


Veřejnost se může těšit na luxusní taneční kurzy v centru Prahy. Výborná dostupnost OD Kotva na náměstí Republiky a kvalitní lektoři a trenéři - i to jsou výhody nového studia. Klasická nabídka naší taneční školy, jako taneční kurzy Latino Ladies nebo taneční pro dospělé, jsou nově doplněny například i o další styly, jako jsou balet, street dance, flamenco, jóga a kruhové tréninky. Celou nabídku kurzů naleznete na stránkách taneční školy. 


Věříme, že sportovní klub získá ještě lepší zázemí pro pravidelný vedený program, jako jsou semináře, individuální tréninky a také tréninky se zahraničními trenéry.


Těšíme se na vás již 4. září v novém COOL studiu v OD Kotva!