Mladá Boleslav opět v centru tanečního dění. Pojizerský pohár přilákal nad 250 tanečních párů!

Tradiční soutěž v Domě kultury v Mladé Boleslavi i letos trhala rekordy návštěvnosti. Děkujeme našim partnerům - Magistrátu města Mladá Boleslav, Domu kultury Mladá Boleslav a hotelu Osvit - za veškerou pomoc v organizaci jedné z nejprestižnějších tanečních soutěží v regionu.

2023
2023

Státní svátek 28. října se v Mladé Boleslavi oslavil tancem. V prostorách Kulturního domu se jako každý rok pořádal Pojizerský pohár. Letošní 22. ročník nabídl soutěže jen těch nejprestižnějších kategoriií - postupových soutěží třídy A a dále soutěží Taneční ligy v kategoriích Junior I, Junior II, Mládež a Dospělí. Soutěže této vysoké úrovně se v České republice pro nejmladší kategorie pořádají jen čtyřikrář za rok, proto nebylo překvapením, že mezi soutěžícími šlo nalézt českou taneční špičku. Zájem byl patrný i u dospělých soutěžících a hlavně diváků, jejichž počet s přehledem přesáhl tři stovky. „Jsme velmi pyšní na letošní zájem o mladoboleslavskou soutěž," říká za organizátory soutěže Simona Tejcová z Taneční školy COOL DANCE„Klíčem k úspěchu takových akcí bude určitě podpora Města, stejně tak jako funkční prostory kulturního domu se super parketem na tancování, a v neposlední řadě musím pochválit také náš organizační tým za bezchybný průběh." 

Nestihli jste se zúčastnit této taneční soutěže? Taneční škola COOL DANCE srdečně zve mladoboleslavskou a bakovskou veřejnost na další taneční událost, která se odehraje 9. prosince 2023 v krásných prostorech Sportovního sálu Sunny Canadian International School v Jesenici u Prahy. Nechte se unést krásnými tanečními výkony v adventní době a připravte se neotřelým způsobem na příchod Vánoc. Budeme se na vás těšit. Sledujte naše facebookové nebo webové stránky pro bližší informace ohledně nádchazející soutěže.