Loučíme se s rokem 2023. Děkujeme městu Mladá Boleslav za další rok skvělého partnerství!

Je za námi další rok plný úspěšného vzdělávání dětí a mládeže na Mladoboleslavsku v tanečním sportu. Chtěli bychom i letos poděkovat městu Mladá Boleslav za propůjčení vynikajících tanečních prostor Kulturního domu MB. Dále také Národní sportovní agentuře, díky které máme příležitost rozvíjet v dětech zájem o tanec a pohyb obecně. Nesmírně si vážíme našich partnerů a těšíme se na to, co spolu vymyslíme v roce 2024!

Taneční kurzy pro malé i velké!

V roce 2023 jsme pokračovali s výkou našich a vašich oblíbených kurzů Mini Dance pro nejmenší a Dance 4 Kids pro pokročilejší tanečníky a tanečnice. Nejmladší dětičky si osvojily základy až dvou společenských tanců, cha chy a waltzu. Krom toho na kroužku trénovaly paměť, tělesnou koordinaci a týmovou spolupráci při nácviku populárních tanečků. Nejoblíbenější písničkou se znovu stal Baby Shark :) Starší kurz se už pyšnil profesionálními sestavami do tří standardních a tří latinskoamerických tanců. Jejich talent nepopřeli ani rodiče na závěrečné besídce v červnu, kdy děti předvedly tance na originální tempo, samy a v páru. Několik dětí nato vyslovilo zájem o účast na soutěži. V novém roce 2024 bychom chtěli dětem dát tuto možnost, budeme se soustředit na sestavení párů a dovedeme je až k účasti na jejich první soutěž. Prioritou pro nás však zůstává zábava a kolektiv, na jehož tvorbu se vždy speciálně soustředíme. Nemůžeme se dočkat, co další sezóna plná tance na Zrcadlovém sále v MB přinese.

Otevřeli jsme novinku!

Jako každý rok i letos jsme pro Mladou Boleslav otevřeli novinku. Nový kurz Taneční pro Mládež nabídl alternativu k ostatním tanečním školám svou komornější atmosférou a důrazem na modernější způsob výuky mladými lektory. 12 večery se protančilo přes deset tanečních párů! Krom klasických deseti společenských tanců svůj repertoár na nadcházející plesy obohatili třeba i o karibské tance jako salsa a bachata. Mládežnící měli perfektní kolektiv, užili si spoustu srandy a zároveň se naučili společensky chovat a vystupovat. První ročník COOL Tanečních za nás rozhodně stál za to! 

Děkujeme všem, kteří s námi sdíleli radost k tanci. Dětem, rodičům, našim lektorům a lektorkám. Velké díky patří i všem našim partnerům, především městu Mladá Boleslav, Národní sportovní agentuře a také ŠKO-ENERGO. Těšíme se na další spolupráci v nadcházejícím roce.