Latino Ladies - spojení tance a intenzivního tréninku pro nakopnutí svého spalování!

Blíží se nové pololetí, seznamte se s naším nejžádanějším tanečním kurzem a protančete se s námi ke svému vysněnému cíli.

Novoroční předsevzetí, touha začít něco dělat jinak nebo lépe, je každoročním odhodláním více než poloviny Čechů (ČTK). Nejčastějším předsevzetím vůbec pro rok 2023 je zlepšení svého zdraví (52 %), finanční situace (41 %) a v těsném závěsu i kondice (30 %). Podle výzkumů předsevzetí z předchozích let polovina odvážlivců upouští od svých sportovních cílů už první měsíc! Naše rada? Zkoušejte a hledejte aktivity, které vás budou bavit! 

Jak praví české rčení: sto lidí, sto chutí. Ne pro každého je tedy ideálním prostředkem, jak dodržet svoje novoroční či jakékoliv jiné předsevzetí, koupě měsíční permice do fitka, nebo nových běžeckých bot. Člověk by si měl nejdřív sednout a poctivě popřemýšlet, jaký druh sportu má/měl nejraději, nebo co nového by se chtěl ještě naučit.

20221212-182949-0520-cool-dance-vanocni-prahaoptimized.jpg

 

Taneční kurz Latino Ladies spojuje základy latinskoamerických tanců a Fitness Dance, kdy se při výuce snažíme o co největší zábavu a zároveň si chceme pořádně dát do těla. Cílem je, aby se kurzistky naučily tančit, a přitom se cítily sexy," vysvětluje mladoboleslavký lektor kurzu, Kuba.

V naší taneční škole COOL DANCE jsme na vaši žádost vytvořili unikátní kurz Latino Ladies pro ženy, který kombinuje prvky nejznámějších kubánských/brazilských tanců a HIIT tréninků. Na tento kurz navíc nepotřebujete partnera a můžete se tak plně soustředit na sebe. Taneční kurz není věkově omezený. Navíc naše škola nabízí možnost 1. lekce zdarma, neváhejte tedy vyzkoušet, jak snadno a zábavně si můžete plnit svoje cíle.

 

UPOZORNĚNÍ!

Nové pololetí začíná již na začátku února 2023, rezervujte si nezávazně svoje místo v kurzu podle vybrané pobočky a naši lektoři se na vás budou moc těšit!

Latino Ladies Praha
Latino Ladies Praha

 

 

Praha (OD Kotva)

pondělí 18:15 - 19:15 -> rezervuji si místo

středa 18:15 - 19:15 -> rezervuji si místo

čtvertek 18:15 - 19:15 -> rezervuji si místo

Kosmonosy (Nová multifunkční hala, Luční 1326)

neděle 19:00 - 20:00 -> rezervuji si místo

Mladá Boleslav (Dům kultury MB) 

středa 19:30 - 20:30 

Bakov nad Jizerou (Rytmus Bakov n. J.)

čtvrtek 18:45 - 19:45 -> rezervuji si místo