Jak poznáte dobrý taneční kurz pro Vaše dítě?

Než si vyberete z široké nabídky kurzů a kroužků, na které teď můžete narazit na každém rohu, zjistěte si, jestli je to ten pravý pro Vás. Správný kurz by se měl řídit několika pravidly a zásadami.

carousel - deti vyskok
carousel - deti vyskok

Systém výuky

Pokud chcete, aby se na kurzu dítě něco naučilo a mohlo se dále rozvíjet, je důležité, aby taneční výuka probíhala podle systematických pravidel. Kurz by měl být věkově rozdělen, aby děti byly se svými vrstevníky. Je tak zajištěna plynulost výuky a lépe se skupinou podobně starých dětí pracuje. Pokud se kroužku chcete věnovat více, je důležité vybrat školu, kde je možné po zvládnutí základního kurzu přejít na vyšší obtížnost, případně se tanci věnovat jako tanečnímu sportu.

Lektor

Kvalitní lektor by měl mít zkušenosti s vedením dětských kurzů a zároveň zkušenosti z oboru jako trenér a jako aktivní tanečník. Hodina by měla být vedena v přátelské atmosféře a lektor by měl umět děti zaujmout, podnítit v nich fantazii a učivo vysvětlit zábavnou formou.

carousle - deti 6
carousle - deti 6

Cena kurzovného

Cena by měla odrážet kvalitu kurzu. Pokud je kurz příliš levný, bude se v něm odrážet i kvalita výuky. Čím vyšší cena, tím lepší a individuálnější výuka by měla být. Určitě se ujistěte, že cena je známa předem a nikdo s Vámi o ní nebude smlouvat. Měla by být napsána na letáku a určitě na přihlášce. Normální cena se pohybuje kolem 75 - 150,- za hodinu podle regionu.

Čas

Pro předškolní děti se doporučuje kratší délka kurzu. Naopak školáci se zvládnou delší dobu soustředit. Standardní doba výuky je od 45 minut do 60 minut pro začátečníky. Vyzkoušejte naše kurzy! Naše taneční škola se řídí výše zmíněnými zásadami. Zakládáme si na férové ceně a vysoké kvalitě lektorů, kteří naše kurzy vyučují. Vyzkoušejte kurzy v Praze nebo v Mladé Boleslavi.